Yritys

Toimivan kiinteistön ytimessä

Toteutamme kiinteistötekniikan projektit laadukkaammin ja kokonaisvaltaisemmin kartoituksesta aina huoltoon ja kunnossapitoon asti. Lopputuloksena on toimiva nykyaikainen kiinteistö.

Exe Group Oy on vuonna 2014 perustettu yritys, jonka takana on yli 10 vuoden kokemuksen omaavat kiinteistöautomaation ja turva-asennusten erikoisosaajat

Exe pieni-10

EXE Group on kiinteistötekniikan ydinkumppani

tekijat

Työn ja tekijöiden laatu

Meillä panostetaan osaavaan henkilökuntaan ja työn laatuun.

kokonaisvaltaisuus

Kokonaisvaltaisuus

Exe Group tekee työnsä kokonaisvaltaisesti, joka tarkoittaa useiden osa-alueiden huomioonottamista työn suorittamisessa.
innovatiivisuus

Innovatiivisuus

Haluamme olla aina kehityksen kärjessä, kun uusia innovaatioita syntyy Exe Group on hereillä.

vaativat-projektit

Vaativat projektit

Me pystymme suoriutumaan vaativistakin projekteista: laajat kokonaisuudet, historiallisten rakennusten automaatiot, kriittiset tilat kuten sairaalat ja datakeskukset yms.

ketteryys

Ketteryys ja joustavuus

Meillä on avoin ja yhteistyöhön kannustava työympäristö. Pystymme reagoimaan nopeasti ja joustamme tarpeiden mukaan.

riippumaton

Järjestelmäriippumaton

Exe Group ei ole sidoksissa tiettyyn järjestelmän toimittajaan tai teknologiaan, joten voimme käyttää erilaisia ​​automaatiotyökaluja ja -teknologioita asiakkaan tarpeiden mukaan.

Exe Group Oy:n asenne, osaaminen ja ketteryys mahdollistavat nopean sopeutumisen muuttuviin tarpeisiin ja markkinoihin, kun taas joustavuus varmistaa skaalautuvuuden ja asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden täyttymisen. Ollaan yhteyksissä!

EXE Group hoiti työnsä erittäin hyvin, aikataulu piti ja työt edistyivät moitteettomasti.

Asiakas

Ota yhteyttä

Toteutamme kiinteistötekniikan projektit laadukkaammin ja kokonaisvaltaisemmin kartoituksesta aina huoltoon ja kunnossapitoon asti. Lopputuloksena aina toimiva kiinteistö.

Scroll to Top